A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631173.3692.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targuri, iarmaroace si negot in zona Moldovei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-06-2014, ora 17:10

Targuri, iarmaroace si negot in zona Moldovei

Articol de Madalina Irimia

Camera Agricola Judeteana Iasi desfasoara, incepand cu anul 2014, un proiect propriu pentru dezvoltarea si inregistrarea unei marci locale pentru produsele traditionale din regiunea noastra.

In cadrul acestui proiect, in perioada 10-16 iunie, vor fi organizate doua evenimente.

Pe data de 10 iunie, ora 10:00, in holul central al Palatului Culturii din Iasi va fi inaugurat un eveniment expozitional cu marturii fotografice si patrimoniale sub titlul „Targuri, iarmaroace si negot in zona Moldovei”. Evenimentul va incerca sa recreeze atmosfera unui vechi iarmaroc organizat in zona Iasului si in care erau comercializate inclusiv produse traditionale locale, alimentare si ne-alimentare.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Muzeul de Etnografie din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” din Iasi

Expozitia este deschisa in perioada 10-16 iunie, intre orele 10-17. Pe data de 13 iunie, ora 10:30, la Sala Europa a Consiliului Judetean Iasi, etaj 1 va avea loc o intalnire-dezbatere cu titlul „Marca locala si produsul traditional”, la care sunt invitati sa participe specialisti, oameni de cultura, mici producatori agricoli, reprezentanti ai Asociatiilor de mesteri populari, mass-media, formatori de opinie. Vor fi discutate teme precum necesitatea si importanta promovarii unei marci pentru produsele locale, avizarea produselor traditionale, meseria de producator produse traditionale.

Foto: agromania.manager.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii