A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662303.6447.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targul de internship-uri globale “X Fair”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-05-2013, ora 10:55

Targul de internship-uri globale “X Fair”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

AIESEC Romania organizeaza targul de internship-uri globale intitulat X Fair, prin care invita studentii sa „Sara peste hotare”, intr-un stagiu de voluntariat sau de practica platita in stainatate. Targul va avea loc intre 20 si 23 mai, in cele 14 orase in care AIESEC este prezent.

Studentii din orasele Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara se pot bucura in aceasta vara de o vacanta exotica, in una dintre cele 113 tari AIESEC. Acestia pot beneficia de un stagiu de voluntariat creat pentru dezvoltarea comunitatilor externe, sau de un internship platit la o companie din strainatate. In cadrul acestor internship-uri, studentii isi pot exersa abilitatile de vorbire a limbii engleze, cat si capacitatea de a lucra in echipa si de a fi proactiv, toate fiind elemente cautate de companii in cadrul angajarii tinerilor.

X Fair este ocazia tinerilor de a accesa ofertele de internship-uri AIESEC si de a se inscrie in cadrul programului, urmand ca mai apoi sa isi aleaga destinatia si intenship-ul care li se potrivesc cel mai bine. La targ vor mai avea loc activitati precum: tombole, bodypainting, dansuri, jocuri si multe altele. Targul se va desfasura in incintele universitatilor din orasele mentionate mai sus, cat si in locatii precum mall-uri si centre comerciale.

In Iasi, X Fair va avea loc in Copou in urmatoarele locatii:

1. 20 mai - Corp B FEAA, Universitatea Alexandru I. Cuza

2. 21 mai - Corp A Universitatea Alexandru I. Cuza

3. 22 mai - Corp B Universitatea de Arte „ George Enescu”

Foto: newstimisoara.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii