ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2014, ora 13:20

Targul de Turism “Vacanta”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza in perioada 28 - 30 Martie, la Iasi, Targul de Turism “Vacanta”. Evenimentul are loc la Palas Mall, intre orele 10.00 si 22.00.

La Targul de Turism “Vacanta”, aproximativ 20 de companii cu traditie in acest domeniu isi prezinta ofertele cu reduceri de pana la 30% pentru sezonul estival.

Ca sa vina in sprijinul celor care au inceput sa-si faca planuri pentru vacanta ideala in 2014, expozantii vor oferi:

- mari reduceri de pret pentru pachetele de vacanta cumparate pe durata targului;

- tombole cu premii la standurile proprii:

- degustari de produse traditionale din zonele pe care agentiile prezente le recomanda ca destinatii pentru concediile din 2014.

Vacanta este un moment mult asteptat pe parcursul unui an. Ne gandim de fiecare data la vacanta perfecta si o privim ca pe un premiu pe care-l meritam. Informarea si alegerea sunt insa dificile pentru ca ritmul alert in care traim ne lasa prea putin timp de cautare. Din acest motiv, ANAT, ca reprezentant al agentiilor de turism din Romania, dar si ca organism care are rolul sa vina in intampinarea publicului, a decis sa organizeze acest targ unde toti cei care isi planifica vacanta pentru 2014 vor descoperi noi destinatii turistice si vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanta, profitand de reducerile masive oferite de agentiile de turism pentru rezervarile facute din timp”, transmite Alin Burcea, Prim-Vicepresedinte ANAT.

Foto: timp-liber.acasa.ro

     
Tag-uri: targ, turism, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii