ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-10-2013, ora 16:06

Targul de Cariere in IT de la Iasi se deschide maine la Palas

Articol de Alexandra Stefanescu

Targul de Cariere isi deschide portile maine si poimaine la Palas, intre orele 11.00 – 19.00, cu o editie dedicata mediului IT. Cea mai mare retea de evenimente de cariera din tara, prin intermediul careia, in 7 ani, peste 18.000 de tineri si-au gasit un loc de munca, e prima optiune a tinerilor profesionisti, dupa Internet, pentru cautarea unui job, conform IRES.

Iesenii mai au o zi la dispozitie sa-si pregateasca CV-urile pentru a intalni companiile angajatoare. Un aspect important e faptul ca acesta poate fi printat si de pe eJobs.ro in format Smart CV, de catre cei care au cont ori cei care doresc sa-si faca, iar astfel companiile angajatoare doar vor scana codul de pe CV, iar informatiile vor intra in baza lor de date, unde vor ramane si dupa targ.

Un numar de peste 25 de companii nationale si multinationale, recunoscute in domeniu, participa la evenimentul de doua zile unde sunt asteptati 2000 de tineri. Unicredit Business Solutions, Firecredit, Host Europe Group, Silicon Service sau Youngculture sunt doar cateva dintre acestea. Lista completa a companiilor participante si a oportunitatilor de cariera propuse de acestea poate fi consultata pe site-ul www.targuldecariere.ro. Evenimentul este sustinut de Primaria Iasi, de Universitatea Alexandru Ioan Cuza si de Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi.

Organizatorii le mai propun participantilor, pe langa o oferta variata de oportunitati de cariera in domeniu IT, workshop-uri si intalniri cu invitati speciali, in cadrul Atelierului de Cariere, care presupune mai multe seminarii si unde care accesul este gratuit. In cadrul lor, participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii si vor putea sa se inspire din povestile invitatilor speciali. Seminariile de la Iasi au loc tot la Palas, de la 14.00 la 18.00, iar inscrierile se fac pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.

Dupa editia dedicata industriei de IT, Targul de Cariere va reveni la Palas in 5-6 noiembrie, cu oferte de angajare si companii din domenii precum productie si tehnica, vanzari, servicii, financiar, marketing. Mai multe detalii si informatii pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Targul de Cariere este un eveniment fondat in anul 2006, ajuns in prezent sa se desfasoare de doua ori pe an in toate marile orase ale Romaniei si in Chisinau. Evenimentul are aproape 100 de editii si peste 18.000 de angajari la activ. Fapte, compania organizatoare, este detinuta de doi antreprenori moldoveni stabiliti la Cluj.

     
Tag-uri: targ, cariere, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii