ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
30-03-2012, ora 16:04

Targul Carturestilor, organizat de Librariile Carturesti cu ocazia Sarbatorilor de Pasti

Articol de Madalina Irimia

De pe 2 pana pe 14 Aprilie, la Librariile Carturesti, se va instala un mic „Targ de cadouri destepte - Editia de Pasti”.

In cadrul acestui targ, iesenii vor avea ocazia sa admire, si sa cumpere - dar si sa guste in cazul delicateselor gastronomice- varietati noi de produse, creative si pline de culoare.

In oferta de baza a Librariilor Carturesti se pune accentul pe gastronomie si carti ilustrate cu o oferta „2+1” la titlurile Editurii House of Guides . Nume importante ale literaturii contemporane se vor regasi in colectia TOP 10+ , de la editura Polirom, cu volume la preturi ce concureaza chiar si editiile de chiosc. Nu vor lipsi cele mai noi aparitii din muzica, de la Madonna si Lana del Rey, pana la Leonard Cohen si Bruce Springsteen.

Oferta de dvd-uria fost completata cu filme precum „Midnight in Paris”, de Woody Allen, „Culoarea Sentimentelor”, de Tate Taylor si „Buna, ce faci?”, de Alexandru Maftei.

La raftul cu delicatese se vor afla savuroasele ceaiuri si infuzii de plante de la Casa de Ceai, turta dulce secuiasca, ciocolatele bio, dar si pasiunea frantuzeasca ostoita pe plaiuri romanesti a dulceturilor de la Les Saveurs D'yveline, creatiile bahice ale Olteniei profunde aduse de Crama Oprisor si ale insoritei Dobroge de la Adamclisi oferite de Patrician.

Pentru fanii celebrelor agende Moleskine au sosit editiile limitate Moleskine Lego care vor face dreptate atat nostalgicilor, cat si noii generatii de “aficionados”. Cu un stil complet diferit vin agendele Paperblanks, care ii vor incanta pe cei care apreciaza legatoria de arta, decorativul si stilul vintage. Mark’s Tokyo Edge propune o gama cu aspect inovativ care include agende cu coperte din silicon, albume foto si accesorii de depozitare.

Instrumentele de scrisWorther se remarca printr-un design minimalist, care subliniaza calitatea materialelor folosite -lemn, aluminiu- si precizia executiei “Made in Germany”. Papetaria de la Roger la Borde si decoratiunile de la Baden inveselesc selectia cu forme si imprimeuri ludice, iar cosurile si gentile de la Reisenthel sunt gata sa va insoteasca la un picnic primavaratic.

Se intampla atat la Carturesti Verona, in Bucuresti, cat si in librariile noastre din tara, dar selectia de produse poate varia in functie de dimensiunile spatiului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii