ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-03-2013, ora 09:00

Targ de Internshipuri Internationale, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 6 si 7 martie la Casa de Cultura a Studentilor are loc Targul de Internshipuri Internationale organizat de AIESEC Iasi, care pune la dispozitie o platforma cu peste 2000 de internshipuri profesionale internationale. Cei interesati sunt asteptati intre 10.00 si 18.00 sa descopere oportunitati din peste 113 tari in domenii precum marketing, IT, educatie, comunicare si multe altele.

Targul de Internshipuri Internationalese adereseaza studentilor in an terminal, masteranzilor, absolventilor si tuturor tinerilor cu o experienta de lucru relevanta in domeniul de care sunt interesati.

Internshipurile sunt remunerate si sunt disponibile in companii,ONG-uri si asociatii din afara oferind atat crestere profesionala prin dezvoltarea competentelor intr-o piata diferita de cea romaneasca, dar si dezvoltarea personala care vine odata cu experienta si viata intr-un mediu international.

Cei care doresc sa aplice pentru astfel de internshipuri profesionale sunt asteptati la Targul de Internshipuri Internationale unde isi pot depuneCV-ul si pot afla toate detaliile despre intregul proces de cautare, gasire si plecare printr-un astfel de program.

Foto: revistafelicia.ro

     
Tag-uri: targ, Internship, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii