A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819012.5543.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targ de Arta si Antichitati la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-01-2015, ora 08:55

Targ de Arta si Antichitati la Palas

Articol de Madalina Irimia
La final de saptamana, ansamblul Palasgazduieste un targ de antichitati, unul de produse romanesti, un recital de chitara si teatru de papusi pentru cei mici.

In week-end, cei care iubesc obiectele innobilate de trecere timpului sunt invitati in Atriumul Palas Mall, la prima editie din 2015 a Targului de Arta si Antichitati. De vineri, 30 ianuarie, aproximativ 30 de colectionari din intreaga tara ii asteapta pe clienti cu numeroase obiecte care au povesti ce asteapta a fi istorisite. Timp de trei zile, pasionatii vor putea achizitiona, pentru colectia personala sau pentru cei dragi, ceasuri, portelanuri, numismatica, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoratiuni si multe altele.

Expozantii participanti la Targul Produselor Romanesti ii asteapta din nou pe ieseni cu cele mai reprezentative articole autohtone. De vineri pana duminica, la etajul intai al Atriumului Palas Mall, clientii vor avea posibilitatea sa admire si sa achizitioneze produse precum: dulciuri de casa, preparate din carne, miere, port traditional, articole de artizanat, accesorii confectionate din piele naturala si multe alte obiecte realizate cu pricepere de mesteri populari.

Duminica in piateta centrala a mall-ului, intre orele 15.00 – 17.00, are loc un recital de chitara.

Tot duminica, princhindeii sunt asteptati in lumea povestilor, la doua sesiuni de teatru cu papusi. Reprezentatiile vor incepe la orele 11.00 si 17.00, la Palas Mall, zona Intersport.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii