A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720194433.4114.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Taranul cu Maserati" reloaded (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2011, ora 13:42

"Taranul cu Maserati" reloaded (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

La ceas de seara, Petre Craete, renumit dupa ce a turnat mai multe filme in care se lauda cu averea patronului sau, a mers la biserica.

Din pacate, nu era nimeni "acoloia", la biserica, dar nici n-a contat, Petrica a vrut sa marcheze momentul printr-o filmare de mare exceptie. Dupa ce a postat pe Youtube cum doarme golas intr-o mare de bani si cat de talentat e atunci cand invarte colacul unui Maserati, Craete s-a hotarat sa le arate oamenilor si partea sa spirituala. "Pe langa faptul ca sunt frumos, destept si modest, mai scriu si poezii, adica-s sensibil", spune Craete in noua productie video pe care a urcat-o pe net.

Craete nu s-a oprit aici, l-a mustrat si pe Vadim Tudor pe care le-a facut la adresa presedintelui Traian Basescu. "Sa nu uitam ca acest om care este cult si educat, scria pana nu de mult poezii de lauda la adresa comunismului", l-a pus la punct pe Vadim. Apoi a recitat o poezie inchinata presedintelui. (EVZ.ro)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii