A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719864461.6064.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tanarul disparut a fost gasit cu ajutorul cainelui politist
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-01-2013, ora 11:14

Tanarul disparut a fost gasit cu ajutorul cainelui politist

Articol de Alexandra Stefanescu

Barbatul de 25 de ani din localitatea Dagata, judetul Iasi, dat disparut de luni 7 ianuarie, a fost gasit astazi decedat.

Cadavrul tanarului din Dagata disparut in urma cu o saptamana a fost gasit la 3,5 kilometri de locul unde sat, au anuntat in cursul diminetii reprezentantii IPJ. Barbatul a disparut luni seara, in timpul viscolului, dupa ce impreuna cu alti doi consateni au plecat la doi kilometri de sat pentru a scoate dintre troiene un sofer ramas inzapezit. Pe drumul de intoarcere spre sat, tanarul, in varsta de 25 de ani, a ramas in urma. La un moment dat el nu a mai fost vazut de cei care il insoteau.

Timp de o saptamana politisti, jandarmi, politisti de frontiera, militari de la Brigada 15 Mecanizata dar si localnici din Tansa si Dagata l-au cautat pe camp. Trupul neinsufletit a fost descoperit in aceasta dimineata la 3,5 kilometri de locul de unde a fost dat disparut. El a fost gasit de unul din cainii de urmarire adusi de la Sibiu.

S-a eliberat ordonanta de efectuare a necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei, fiind intocmit dosar penal pentru moarte suspecta.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii