A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583579.3047.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tanara talharita in plina strada, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-05-2014, ora 10:45

Tanara talharita in plina strada, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 14 aprilie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Iasi au fost anuntati de o tanara de 22 ani, din comuna Mircesti, judetul Iasi, cu privire la faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 21:00, in timp ce se afla in zona strazii Strapungere Silvestru a fost acostata de un barbat, care i-a furat telefonul mobil.

Politistii au demarat cercetarile, ocazie cu care l-au adus la sediul Politiei pe S. Marius, de 28 de ani, din comuna Andrieseni, judetul Iasi, banuit de comiterea infractiunii. Prejudiciul in valoare de 600 lei a fost recuperat in totalitate. A fost emisa ordonanta de retinere pe numele barbatului, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si a fost introdus in Arestul I.P.J. Iasi, urmand ca in in cursul acestei zile sa fie prezentat Parchetului, cu propuneri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: b365.ro

     
Tag-uri: talharie, strada, Iasi, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii