ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-01-2015, ora 12:37

Tanar depistat a doua oara incercand sa introduca ilegal tigarete in Romania

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti-Prut au depistat un cetatean roman care incerca sa introduca ilegal in tara, peste raul Prut, 500 pachete tigari de contrabanda.

Politistii de frontiera au constatat faptul ca barbatul a mai fost depistat incercand sa introduca ilegal in Romania tigarete de contrabanda, in data de 3 ianuarie, fapt pentru care fata de acesta Judecatoria Darabani a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Conform ITPF Iasi, „La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unei actiuni de colaborare cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, pentru valorificarea unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti-Prut, judetul Botosani, au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, in data de 11.01.2015, in jurul orei 17.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul sectorului a observat, pe directia localitatii de frontiera Horodistea, in apropierea malului romanesc al raului Prut catre interiorul tarii, o persoana care transporta in spate un colet voluminos.”

Politistii de frontiera au procedat la legitimarea persoanei. In urma cercetarilor s-a constatat ca aceasta este cetateanul roman Ionut A., in varsta de 26 ani, domiciliat pe raza comunei Paltinis, care a mai fost depistat incercand sa introduca ilegal in Romania tigarete de contrabanda, in data de 3 ianuarie. In coletul transportat de tanar erau 500 pachete tigari marca Ritm Clasic, in valoare de aproximativ 4.464 lei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar fata de tanar Judecatoria Darabani a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.

Foto: realitatea.md
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii