ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-12-2015, ora 14:10

Tanar cautat in Republica Moldova, retinut de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat si retinut un cetatean moldovean, care incerca sa intre ilegal in Romania, deoarece era autorul unor furturi pe teritoriul statului vecin.

In data de 8 decembrie a.c., in jurul orei 23.40, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere in zona de competenta, au observat pe directia localitatii de frontiera Vulturi un barbat a carei prezenta li s-a parut suspecta.

„Lucratorii nostri au procedat la legitimarea persoanei, care a declarat ca este din R. Moldova si nu are documente de identitate asupra sa, motiv pentru care a fost condusa la sediul politiei de frontiera pentru cercetari. In urma verificarilor specifice efectuate, cu sprijinul autoritatilor de frontiera din R. Moldova, s-a stabilit ca este cetateanul din R. Moldova, Radu S., in varsta de 23 ani, care era cautat de autoritatile statului vecin.”, au mentionat reprezentatii ITPF Iasi.

Barbatul a declarat ca a trecut inot raul Prut, cu intentia de a intra ilegal in Romania, in vederea sustragerii de la urmarirea penala inceputa pe numele sau ca urmare a savarsirii unor furturi de electrocasnice pe teritoriul R.Moldova.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de intrarea in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat a Romaniei, iar la finalizarea cercetarilor a fost predat autoritatilor de frontiera ale statului vecin.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  07.06.2017 18:27

wh0cd3911899 azithromycin drug buy baclofen Albendazole Amoxil Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii