ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-12-2012, ora 12:15

Tanar autor doneaza profitul din vanzarea primului roman

Articol de Alexandra Stefanescu

La libraria Carturesti din Iulius Mall a avut loc lansarea primului roman semnat Catalin Pinzaru. Intitulat sugestiv, Primul Stagiu, acesta reprezinta ritualul de initiere al scriitorului, dar si al unei trilogii captivante in care, de la bun inceput, intalnim un mix de literatura SF, romance si actiune.

Cartea e plina de personaje si situatii extraordinare, cu care putem empatiza fie din perspectiva emotiilor traite, a trasaturilor de caracter sau a deciziilor luate fara nici un semn de egoism. Catalin Pinzaru ne ofera ocazia de a vedea omul si societatea dintr-o alta perspectiva, si poate, o data ce am intors ultima pagina, vom reusi sa privim cu alti ochi lumea in care traim.

Pe langa autor, la eveniment au fost prezenti domnul prof. univ. dr. Ioan Mangalagiu, decan al Facultatii de Chimie si impatimit al genului SF, Ciprian-Mihai Paius, director executiv al Fundatiei Comunitare Iasi, Gianina Onofrasi, bursier al fundatiei, prieteni si apropiati ai autorului.

Cei 1188 RON mobilizati in cadrul lansarii din vanzarea volumelor si doua momente inedite de licitatie, vor fi oferiti de Catalin Pinzaru, Gianinei Onofrasi, eleva in clasa a VIII-a la Școala Generala Ionel Teodoreanu, tanara pe care acesta o sustine in cadrul Fondului de Burse al Fundatiei Comunitare Iasi. Sumele ulterioare stranse din vanzarea cartii prin Fundatia Comunitara Iasi vor sprijini si alti tineri cu rezultate deosebite.

Prin Fondul de Burse, Fundatia Comunitara Iasi incurajeaza performanta scolara si extrascolara a elevilor, promovand elitele generatiilor viitoare si oferindu-le sustinere in drumul pe care l-au ales.

     
Tag-uri: donatii, carte, vanzare, profit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Simo_ana,  15.12.2012 10:23

Unde gasim cartea?

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii