ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-01-2015, ora 10:11

Talhari arestati de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
La data de 5 decembrie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat pe C. Ionut, de 32 ani, din Iasi, care a jefuit o tanara in plina strada.

Pe 18 decembrie, B. Adriana, de 24 ani, din comuna Tomesti, ne-a adus la cunostinta faptul ca in timp ce se afla pe bulevardul Copou, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hainei, un telefon mobil, cauzandu-i un prejudiciu in valoare de 500 lei.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Barbatul a fost condus la sediul Politie Municipiului Iasi pentru audieri, fiind retinut pentru 24 ore pe baza de ordonanta. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestuia.

La data de 23 decembrie, la ora 03:30, politistii Postului de Politie Miroslava au fost sesizati, prin 112, de catre P. Eugen, de 79 ani, din comuna Miroslava, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns, fara drept, in curtea locuintei, sustragand mai multe bunuri si amenintandu-l cu acte de violenta in momentul in care i-a surprins.
in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata, fapta prev. si ped. de Codul Penal.

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Miroslava au continuat cercetarile si investigatiile, identificand persoanele banuite de comiterea faptei: L. Marian de 38 ani, din comuna Mirosalva si R. Gabriel, de 20 ani din comuna Mogosesti.

L. Marian a fost retinut pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore, ulterior instanta dispunand pe numele sau, luarea masurii arestarii preventive pentru 30 zile.

La data de 5 ianuarie, in urma cautarilor banuitului R. Gabriel, care se sustragea de la cercetari, acesta a fost depistat in Iasi, iar dupa ce a fost audiat, a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore. Acesta urmeaza fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Foto: adevarul.ro
     
Tag-uri: iasi, politie, hoti, arestari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  18.07.2017 21:25

wh0cd219218 trazodone where can you buy viagra Propecia cafergot

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii