A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815948.3317.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taiat pe fata in plina strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-07-2013, ora 17:10

Taiat pe fata in plina strada

Articol de Madalina Irimia

Marti,9 iulie, in jurul orei 07:00, patrula mixta formata dintr-un politist local si un agent din cadrul Sectiei a V-a Politie care executau serviciul de siguanta publica in zona Pietei Agroalimentare Nicolina s-au sesizat cu privire la faptul ca din parcarea pietei se auzeau tipete.

Politistii s-au deplasat operativ la locatia mentionata, ocazie cu care au aplanat un conflict spontan la care au paticipat doua persoane. In urma verificarile efectuate, numitul S.G. de 38 ani, domiciliat in judetul Iasi a declarat faptul ca a fost agresat cu un cutit de catre numitul G.A., de 55 ani, domiciliat in judetul Iasi, fapt ce i-a provocat o plaga la nivelul fetei. Cadrele de politie au continuat cercetarile si in urma verificarilor efectuate in interiorul autoturismului condus de numitul G.A. a fost gasit un cutit despre care partea vatamata si martorii prezenti la fata locului au declarat ca a fost folosit in altercatie. Avand in vedere aspectele constatate, persoanele au fost conduse la Sectia a V-a Politie pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: atac, cutit, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii