A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664512.9313.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TIR lovit de tramvai, la Iasi!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2013, ora 12:25

TIR lovit de tramvai, la Iasi!

Articol de Madalina Irimia

Mai multi oameni au trait clipe de groaza, dupa ce tramvaiul in care se aflau a lovit un TIR. Accidentul a avut loc in zona Podu de Piatra. La fata locului au intervinit mai multe echipaje de descarcerare, politie si ambulanta. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In urma impactului o parte din combustibilul din rezervorul tirului s-a scurs pe carosabil, existand pericol de explozie.

Trei echipaje ISU s-au deplasat spre locul accidentului. In acest moment este curatata motorina de pe carosabil. Vatmanul si o femeie din tramvai au suferit leziuni la membrele inferioare si au fost transportati la Spitalul Sfantul Spiridon”, a declarat Silvia Spiridon, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Din primele cercetari reiese ca vinovat de producerea accidentului este soferul tirului care a incercat sa faca o manevra de depasire si a intrat pe contrasens fiind lovit de tramvai.

„Astazi la ora 12.00, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca a avut loc un accident rutier pe bld. Nicolae Iorga, din municipiul Iasi. Politistii s-au deplasat la fata locului, iar din primele verificari rezulta faptul ca soferul unui camion, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul comenzilor si a intrat in coliziune cu un tramvai care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului au rezultat doua victime, ranite usor, care au fost transportate la spital. Conducatorii implicati in accident au fost testati alcoolscopic, rezultand ca nu au consumat bauturi alcoolice.Traficul a fost restrictionat timp de 90 de minute, circulatia desfasurandu-se pe un singur sens.mFata de conducatorul camionului au fost intocmite acte premergatoare unui dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporal din culpa”, informeaza IPJ Iasi.

     
Tag-uri: accident, Iasi, tramvai
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii