A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720191481.39.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Swimathon Iasi : Aproximativ 50.000 de lei au fost stransi pentru 12 proiecte locale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2012, ora 03:12

Swimathon Iasi : Aproximativ 50.000 de lei au fost stransi pentru 12 proiecte locale

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 6 iulie, intre 15:00 si 18:30, la Strandul Municipal Iasi, peste 100 de inotatori ieseni - persoane publice, reprezentanti ai institutiilor sau companiilor locale, ai mediului ONG au participat la prima editie locala a Swimathon, o competitie de inot dedicata strangerii de fonduri din comunitate.

Cei 103 inotatori au parcurs 856 lungimi de bazin, ceea ce inseamna aproximativ 43 de kilometri inotati. Cele 12 cauze inscrise au mobilizat pana la aceasta data 48,871 RON de la peste 550 de sustinatori din comunitatea locala si campania de strangere de fonduri continua pana pe 14 iulie. Banii mobilizati prin Swimathon vor finanta implementarea proiectelor inscrise pe www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro , proiecte ce vor stimula participarea civica, vor oferi iesenilor acces mai facil la servicii sociale ori de sanatate publica”, Alina Avatamanitei, coordonatorul evenientului si fund developer in cadrul Fundatiei Comunitare Iasi.

Suntem bucurosi ca am avut alaturi de noi in acest maraton o echipa de inotatori foarte buni si, mai ales, foarte motivati de cauza pentru care au inotat. Sunt oameni care au inteles necesitatea si amploarea proiectului pe care ni-l propunem - deschiderea centrului de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din Iasi si au mobilizat alaturi de ei multi sustinatori. Rezultatele au fost o consecinta fireasca a efortului lor, si le multumim foarte mult pentru asta! Multumim tuturor sustinatorilor, voluntarilor, prietenilor Fundatiei Bethany si, nu in ultimul rand, echipei Fundatiei Comunitare Iasi!” a precizat Georgiana Vieru, coordonator PR&Fund raising la Bethany, fundatia care a mobilizat cei mai multi bani pe intervalul orar dedicat ONG-urilor, 6966 RON.

Pe acelasi interval orar, Echipa Upside Down a castigat premiul pentru cele mai multe lungimi de bazin inotate si cel mai bun inotator, cu 58, respectiv 26 de lungimi parcurse de Delcea Marian. Atelierul Parintilor a castigat premiul pentru cea mai tare galerie.

Ma bucur ca am putut conta pe cei peste 75 de sustinatori care au crezut in cauza pentru care am inotat astazi si le multumesc atat pentru donatiile facute cat si pentru incurajarile pe care le-am primit din tribuna. A contat enorm sa stiu ca nu sunt singur si ca am in spate sustinerea unor oameni care cred, ca si mine, ca impreuna putem reusi sa aducem o schimbare in bine in comunitatea in care traim”, a declarat Catalin Vatamanelu, manager regional al Provident Financial Romania.

Compania de credite de consum Provident Financial Romania s-a impus la categoriile: cel mai bun inotator (Catalin Vatatmanelu cu 35 de lungimi inotate), cea mai tare galerie si cele mai multe fonduri adunate pentru intervalul orar dedicat companiilor. Suma stransa, in valoare de peste 3900 de lei, va fi dublata de catre companie si va fi folosita pentru sustinerea proiectului “Ideile tale schimba Iasul”, coordonat de Fundatia Comunitara Iasi. Tot in zona de companii, premiul pentru cea mai buna echipa inotatoare a revenit celor de la Softvision cu 49 de lungimi de bazin inotate.

Ma bucur ca am reusit sa mobilizez cea mai mare suma pentru intervalul orar dedicat persoanelor publice si institutiilor, la acest frumos eveniment ce s-a dovedit a fi de un real succes la editia inaugurala. Le multumesc iesenilor, tuturor sustinatorilor si in special europarlamentarului Catalin Ivan”, declara Ciprian Paraschiv director DJTS Iasi, care impreuna cu sustinatorii lui Catatlin Ivan au mobilizat cea mai mare suma pentru cel de al treilea interval orar din Swimathon.

Participarea la Swimathon a pornit din dorinta de a demonstra ca Inspectoratul pt Situatii Urgenta Iasi poate sa sprijine comunitatea si atunci cand nu sunt situatii de urgenta . Ne- am bucurat de organizatea excelenta pentru care Fundatia Comunitara Iasi merita felicitarile noastre si am incercat sa ne dam toata silinta "sa facem cat mai multe valuri". Ne dorim ca anul viitor participarea noastra sa fie mai consistenta si sa sensibilzam si mai mult comunitatea prin demersul nostru”, e precizat Irinel Stroea, echipa ISU Iasi, cea mai buna echipa inotatoare categoria persoane fizice si institutii, cu 56 de lungimi de bazin parcurse.

     
Tag-uri: Swimathon, bani, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii