A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818001.02.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Swimathon Iasi 2013: Lansarea etapei de inscriere a echipelor de inotatori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2013, ora 17:13

Swimathon Iasi 2013: Lansarea etapei de inscriere a echipelor de inotatori

Articol de Madalina Irimia

Astazi, 9 mai, Fundatia Comunitara Iasi deschide etapa de inscriere a echipelor de inotatori pentru cauzele din cadrul Swimathon Iasi – iesenii pot alege sa inoate pentru una din cele 12 proiecte, initiative si cauze inscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro.

Organizat sub forma unei competitii de inot, Swimathon ofera iesenilor un cadru inedit de implicare, o platforma de strangere de fonduri cu scopul unic de a facilita implementarea proiectelor cu impact vizibil pentru comunitatea locala. Swimathon are o traditie atat in tara cat si in Europa si se anunta a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptul sau filantropic si competitional.

Mecanismul este unul simplu: inotatorii vor alege o cauza din cele inscrise si vor inota pentru aceasta, transformand lungimi de bazin in bani. Pana la ziua evenimentului ei se ocupa sa-si anunte prietenii, colegii si familia sa ii sustina in ziua de 5 iulie facandu-le galerie si sustinandu-i financiar.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au inscris 7 ONGuri iesene - AIESEC Iasi, Asociatia Mai bine, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Solidaritate si Speranta, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Asociatia C.O.N.-TOUR - si o initiativa - Colegii lui Stefanut, iar Fundatia Comunitara Iasi a inscris 2 fonduri si 2 programe.

Swimathon Iasi se va desfasura in data de 5 iulie la Strandul Municipal Iasi. Este un eveniment aflat la a doua editie si este organizat de Fundatia Comunitara Iasi. Editia anterioara Swimathon a avut parte de 103 inotatori care au parcurs 856 lungimi de bazin mobilizand in total suma de 42.359 lei. Aceasta suma a sustinut 12 cauze locale din domenii diverse.

"Dupa receptia pozitiva pe care am primit-o din partea comunitatii la prima editie, suntem increzatori ca in acest an Swimathon Iasi va depasi obiectivele si realizarile de anul trecut. Astfel, anticipam ca cele 12 cauze inscrise vor aduce peste 110 inotatori alaturi de care vor mobiliza contributii in valoare de 66.000 lei." – Alina Avatamanitei, coordonator eveniment.

     
Tag-uri: Swimathon, Iasi, inscriere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii