ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 12:21

Swimathon Iasi 2013- Etapa de inscriere inotatori se prelungeste

Articol de Madalina Irimia

Pentru cei care sunt indecisi daca sa se inscrie sau nu la Swimathon, Fundatia Comunitara Iasi are o veste buna: am luat termenul limita si l-am mutat pana pe 14 iunie.

Momentan avem 15 echipe pregatite sa faca valuri pentru cele 12 proiecte inscrise pe site-ul www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro, peste 65 de ieseni care vor sa miste lucrurile si sa dea din maini pentru o cauza buna.

Organizat sub forma unei competitii de inot, Swimathon ofera iesenilor un cadru inedit de implicare, o platforma de strangere de fonduri cu scopul unic de a facilita implementarea proiectelor cu impact vizibil pentru comunitatea locala.

Pe scurt, e foarte usor sa te implici atata timp cat iti doresti. Trebuie doar sa alegi cauza care-ti face cu ochiul mai mult si sa te inscrii ca inotator pentru ea. Vei avea ocazia unica de a transforma lungimi de bazin in bani.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au inscris 7 ONGuri iesene - AIESEC Iasi, Asociatia Mai bine, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Solidaritate si Speranta, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Asociatia C.O.N.-TOUR - si o initiativa - Colegii lui Stefanut, iar Fundatia Comunitara Iasi a inscris 2 fonduri – Fondul de Burse, Fondul Ideile tale schimba Iasul si 2 programe – YouthBank, IQ(iasi)

Swimathon Iasi se va desfasura in data de 5 iulie la Strandul Municipal Iasi. Este un eveniment aflat la a doua editie si este organizat de Fundatia Comunitara Iasi. Editia anterioara Swimathon a avut parte de 103 inotatori care au parcurs 856 lungimi de bazin mobilizand in total suma de 42.359 lei. Aceasta suma a sustinut 12 cauze locale din domenii diverse.

Evenimentul are o traditie atat in tara cat si in Europa si se anunta a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptul sau filantropic si competitional.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii