ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-06-2014, ora 12:11

Sute de oameni au sarit in ajutorul batranului care ar putea fi despartit de stranepoata lui. Ce decizie au luat autoritatile

Articol de Madalina Irimia

Povestea pensionarului din Iasi, care la 75 de ani isi creste singur stranepoata de scoala primara, a starnit o emotie uriasa, scrie stirileprotv.ro.

Dupa ce au aflat ca autoritatile vor sa ii desparta, oamenii au trimis zeci de mesaje prin care isi ofera sprijinul. Mai multi avocati vor sa-l consilieze pe barbat si sa il apere instanta, daca inspectorii de la Protectia Copilului nu ii lasa lui fetita la care se uita ca la o icoana.

Milioane de oameni au vazut vineri in strabunicul Gabrielei un parinte model. Batranul o creste frumos de cand avea doar doua luni, iar mama ei a lepadat-o. Relatia dintre ei este induiosatoare.

Batranul ii impleteste atent parul, o ajuta sa mearga pe bicicleta si o imbraca exact ca pe o papusa. Vazand cat este de grijuliu, romanii au reactionat revoltati la decizia statului de a-i desparti pe cei doi pe motiv ca pensionarul nu se poate descurca cu un copil mic la 75 de ani.

     
Tag-uri: bunic, copil, plasament
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii