ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
21-03-2013, ora 17:22

Sute de elevi viziteaza astazi universitatea si standul UAIC de la RIUF

Articol de Madalina Irimia

Sute de elevi de liceu din Iasi si din judetele Bacau, Suceava, Vaslui, Botosani au vizitat astazi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si au aflat informatii despre oferta de admitere, istoria universitatii si oportunitatile care li se ofera studentilor UAIC.

Si anul acesta, in cadrul targului international al ofertelor academice RIUF, Universitatea Alexandru Ioan Cuza si-a prezentat la propriul stand oferta academica elevilor din clasele a XI-a si a XII-a. Vizitatorii s-au aratat interesati in numar mare de oferta UAIC, pana la orele 14.00, aproximativ 1000 de persoane vizitand standul universitatii.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza va continua si in perioada urmatoare campania de informare cu privire la oferta de Admitere 2013 - Licenta si Master, cei interesati putand sa viziteze, in grupuri organizate, universitatea si cele 15 facultati. De asemenea, oferta actualizata privind admiterea 2013 poate fi accesata pe site-ul de admitere - http://admitere.uaic.ro

Elevii interesati de participare in programul „Viziteaza Universitatea” se pot adresa Departamentului MEDIA, urmand instructiunile de pe aceasta pagina.

     
Tag-uri: UAIC, elevi, stand, RIUF
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii