ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2013, ora 12:40

Sute de amenzi si zeci de permise retinute in Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In intervalul 5-7 aprilie, politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au organizat mai multe actiuni pe linia prevenirii accidentelor de circulatie, depistarii conducatorilor auto care nu respecta viteza de deplasare sau comit alte abateri de natura sa puna in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic precum si pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 256 de sanctiuni contraventionale dintre care 10 pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor, 26 pentru neportul centurii de siguranta, 17 pentru utilizarea telefonului mobil la volan, 4 pentru expirarea ITP-ului, 138 pentru depasirea vitezei legale si 61 pentru alte nereguli depistate in trafic. Valoare sanctiuni este de 53870 lei.

De asemenea au fost retinute 21 de permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare.

A fost depistat in trafic soferul unui autoturism care se deplasa in afara localitatii Valea Lupului, intr-o zona cu limitare de viteza la 60 km/h, dinspre Podu Iloaiei catre Iasi, circuland cu viteza de 115 km/h, control radar. A fost sanctionat contraventional conform art. 102 alin 3 lit. „e”, din OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: deviloid.ro

     
Tag-uri: politie, Iasi, amenzi, soferi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii