A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865194.3618.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sustine o cauza locala la Swimathon Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2013, ora 12:11

Sustine o cauza locala la Swimathon Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Iesenii sunt invitati sa dea forta valului Swimathon Iasi. Ei pot alege sa contribuie la o schimbare in comunitatea lor sustinand una sau mai multe din cele 12 proiecte si initiative inscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro. Sapamana aceasta prezetam ultimele 6 cauze din 12:

AIESEC Iasi are obiectivul de a aduce traineri internationali care sa predea limba engleza copiilor din centrele de plasament si alaturi de care sa desfasoare zilnic activitati multiculturale.

Asociatia Mai Bine va crea un Centru Urban de Initiative Bune (CUIB), o intreprindere sociala cu obiective sociale, de mediu si economice care pot asigura un impact pozitiv in comunitatea ieseana.

Fundatia Solidaritate si Speranta isi propune sa asigure zilnic, pe parcusul unui semestru scolar, sprijin alimentar si un pranz cald pentru 60 de copii aflati in dificultate.

Fundatia Comunitara Iasi isi doreste prin Fondul “Ideile tale schimba Iasul” sa sprijine proiecte care dezvolta atitudini civice si aduc o schimbare la nivelul mentalitatii colective si a comportamentului.

Asociatia Salvati Copiii Iasi isi propune sa ajute 40 de mame si gravide din mediul rural si sa imbunatateasca calitatea vietii copiilor cu varste intre 0-5 ani, reducand astfel considerabil rata mortalitatii infantile.

Programul YouthBank al Fundatiei Comunitare Iasi are scopul de a incuraja implicarea tinerilor in viata comunitatii si de a oferi o alternativa la petrecerea timpului liber.

Persoanele care doresc sa sustina una sau mai multe cauze pot intra pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro si se pot inscrie pe formularul pus la dispozitie pentru sustinatori. Sustinerea lor se poate realiza in doua moduri: fie oferind o suma de bani pentru fiecare lungime de bazin pe care o parcurge o echipa de inotatori a cauzei respective, fie prin sustinere directa a cauzei, oferind o suma fixa de bani.

Swimathon Iasi se va desfasura in data de 5 iulie la Strandul Municipal Iasi, incepand cu orele 16.00. Este un eveniment aflat la a doua editie si este organizat de Fundatia Comunitara Iasi.

     
Tag-uri: Swimathon, concurs, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii