A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833122.6357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suspectii furtului statuilor din Parcul Copou, retinuti de procurori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-03-2013, ora 12:00

Suspectii furtului statuilor din Parcul Copou, retinuti de procurori

Articol de Alexandra Stefanescu

In urma anchetei desfasurate de politistii ieseni, in ziua de 12 martie au fost adusi la cercetari patru tineri, respectiv F. Marius, de 18 ani, C. Andrei, de 19 ani, G. G., de 17 ani, si C. Paul, de 35 ani, toti din municipiul Iasi, suspecti de comiterea furturilor celor trei busturi din Parcul Copou.

Fata de primii trei s-a inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, respectiv tainuire, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la 7 ani, fata de cel de - al patrulea.

In urma investigatiilor politistilor, fragmentele au fost gasite la mai multe centre de colectare a materialelor feroase si neferoase de pe raza municipiului Iasi.

Din verificarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit ca cele trei busturi au fost sustrase pe timp de noapte, in perioada 01-07.03.2013, fiind folosit pentru transportarea busturilor un autoturism. Valoarea prejudiciului transmis de Primaria municipiului Iasi este de 201.000 lei. Cei patru tineri au fost retinuti pentru 24 de ore pe baza de ordonanta, fiind introdusi in Arestul I.P.J. Iasi. Politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii furturilor si activitatii infractionale a invinuitilor”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: news.portal-start.com

     
Tag-uri: furt, statui, hoti, Iasi, Copou
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii