A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865578.0032.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suspecti de trafic de droguri, surprinsi in flagrant de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-01-2014, ora 12:02

Suspecti de trafic de droguri, surprinsi in flagrant de politisti

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Iasi au efectuat weekend-ul trecut mai multe actiuni in vederea prevenirii si combaterii traficului de droguri.

Astfel, in noaptea de 10 spre 11 ianuarie , in jurul orei 02:15, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie, l-au depistat intr-un autoturism, pe str. Pacurari, pe S. Andrei, de 27 ani, din com. Letcani, avand asupra sa doua foite din aluminiu in care se afla un produs vegetal de culoare verde - oliv, suspect a fi canabis. In dimineata zilei de 11 ianuarie , in jurul orelor 03:00, politistii l-au prins in flagrant pe str. Arcu, pe T. Marian, de 27 ani, domiciliat in Iasi, avand a supra sa un produs vegetal de culoare verde - oliv sub forma de muguri, suspect a fi drog. Pe data de 12 ianuarie, in jurul orelor 02.30, politistii au oprit pentru control, in trafic, soferul unui autoturism: C. Valentin, de 23 ani, din orasul Tg.Frumos. In respectivul auto se aflau 3 pasageri: B. Petru, de 23 ani, din Cotnari, B. Bogdan, de 29 ani, din com. Ion Neculce si B. Eusebiu, de 26 ani, din Iasi. S-a procedat la controlul corporal al persoanelor, ocazie cu care asupra lui B. Petru s-a gasit o tabachera in care se afla un produs vegetal de culoare verde-oliv cu miros intepator suspect a fi drog de risc. De asemenea in urma verificarii autoturismului, pe scaunul soferului s-au gasit intr-o geanta doua plicuri ce contineau un produs vegetal solidificat de culoare maro suspect a fi drog de risc”, anunta IPJ Iasi.

Toate produsele vegetale au fost ambalate, sigilate si ridicate in vederea expertizarii. In cauze s-au intocmit dosare penale pentru incalcarea prevederilor Legii 143/2000.

Foto: observator.ro

     
Tag-uri: politie, droguri, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii