A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583656.234.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suspecti de talharie retinuti de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2013, ora 12:05

Suspecti de talharie retinuti de politistii ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Trei tineri, intre care si un minor in varsta de 16 ani, sunt cercetati de oamenii legii pentru savarsirea infractiunii de talharie. Cei trei suspecti sunt acuzati ca au atacat un barbat din comuna Scheia, caruia i-au furat telefonul mobil, un lant din aur, bunuri in valoare de 3000 lei si suma de 500 lei. Intregul incident s-a petrecut in octombrie 2012, pe o strada din municipiul Iasi.

Pe data de 12 februarie in urma verificarilor efectuate, politistii au identificat suspectii comiterii acestei infractiuni: C. Nicolae, de 32 ani, B. Iulius, de 22 ani, din Iasi, si B. A., de 16 ani, din mun. Iasi. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si instigare la talharie, C. Nicolae si B. Iulius fiind retinuti pe baza de ordonanta si introdusi in arestul I.P.J. Iasi, urmand ca in data de 13 februarie sa fie condusi la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, cu propuneri legale”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii