A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664889.0172.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suspecti de furt identificati de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2013, ora 12:24

Suspecti de furt identificati de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 15 februarie, politistii au depistat in flagrant pe A Andrei, de 21 ani, din mun. Iasi si B. Ciprian, de 22 ani, din comuna Tibanesti, care au sustras mai multe bunuri dintr-o casa aflata in constructie.

Bunurile furate gasite asupra lor (2 jante din aliaj aluminiu, echipate cu anvelope de vara, 10 m cablu electric, etc.) in valoare totala de 27. 000 lei au fost predate proprietarului.

Politistii din cadrul Sectiei 5 Politie au continuat cercetarile, stabilind ca la comiterea furtului a mai participat un alt suspect: A. Eduard, de 20 ani din com. Ciurea, la domiciliul caruia au fost identificate si alte bunuri, despre care s-a stabilit ca au fost sustrase in noaptea de 13/14.12.2013 de pe proprietatea aceleiasi parti vatamate. De asemenea, A. Andrei este suspect de comiterea altor 4 infractiuni de furt din depozitul unei societati comerciale din Iasi, respectiv din anexa unei locuinte din aceeasi localitate. Cei trei tineri au fost retinuti, iar in data de 17.02.2013, A. Andrei a fost arestat preventiv pentru 29 zile, ceilalti doi suspecti fiind cercetati in stare de libertate”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: furt, casa, politisti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii