ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-06-2013, ora 11:38

Suspecti de contrabanda cu tigari prinsi de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia

La data de 4 iunie, politistii l-au prins in flagrant pe M. Costel, de 30 ani, din comuna Comarna, judetul Iasi, in timp ce transporta pe o strada din municipiul Iasi tigarete ce provin din Republica Moldova, in valoare de 1200 lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, tigaretele fiind ridicate in vederea confiscarii.

In aceeasi zi, la ora 19:30, politistii au oprit in trafic un autoturism care circula pe Dj 249A in localitatea Holboca, ce era condus de C. Ioan, de 68 ani, din municipiul Iasi, in autoturism fiind si pasagerul B. Octavian, de 58 ani, din municipiul Iasi.

Cu ocazia controlului efectuat in habitaclul autoturismului, cat si in portbagaj, au fost gasite in genti din material textil un numar de 86.800 tigarete de provenienta din Republica Moldova, in valoare de aproximativ 48.000 lei. Tigaretele urmau a fi comercializate in pietele de pe raza municipiului Iasi.

In cauza s-au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. S-a dispus confiscarea tigaretelor gasite iar autoturismul a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

     
Tag-uri: contrabanda, tigari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii