A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865450.5261.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studentii de la FEAA, premiati la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
17-05-2013, ora 16:15

Studentii de la FEAA, premiati la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti

Articol de Alexandra Stefanescu

Studentii de la specializarea Economie si Afaceri Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi au obtinut cele mai bune rezultate la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti, editia editia a VIII-a, sectiunea ,,Economie si dezvoltare durabila".

Evenimentul a avut loc in perioada 14-15 mai 2013, la Universitatea din Craiova.

In cadrul acestei competitii au fost prezentate 52 de lucrari stiintifice, dintre care patru au fost sustinute de catre studentii Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi, doua dintre acestea fiind premiate.

Studentul Ghiurau Tiberiu a obtinut Marele Premiu „N.N. Constantinescu” pentru lucrarea „Responsabilitatea sociala corporativa – concept perturbator sau catalizator al pietei libere”, sectiunea master.

La subsectiunea licenta, studenta Boi Thanh Hang, din Vietnam, a primit premiul I pentru lucrarea „Masurarea rolului industriilor creative in economia Romaniei – o cheie spre o economie durabila”, acordat pentru profunzimea analizei si pertinenta concluziilor.

Pe locuri fruntase s-au situat si ceilalti doi studenti participanti, respectiv Enache Dana Maria – locul IV la subsectiunea master, pentru lucrarea „Fondurile suverane de investii: entitati economice sau organizatii politice” si Martonca Diana – locul VI la subsectiunea licenta, cu lucrarea „Romania in drumul spre moneda Euro”.

Aceste realizari „reprezinta inca o dovada ca Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, prin aportul adus la formarea elitelor intelectuale, promovand performantele in pregarirea profesional – stiintifica a studentilor, este un reper de admirat si respectat de mediul academic din tara si strainatate, precum si de intreaga societate romaneasca”, apreciaza prof.univ.dr. Ion Ignat, membru in comisia de evaluare.

Cele patru lucrari au fost coordonate de urmatorii conducatorii stiintifici: prof.univ.dr. Vasile Isan, prof.univ.dr. Ion Ignat, lect.univ.dr. Andreea Iacobuta si dr. in economie Sorin Maha.

     
Tag-uri: studenti, olimpiada, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii