A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719982603.573.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studentii de la “Agronomie” vor beneficia de o reducere de 75% la biletele pentru evenimentele culturale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
30-03-2011, ora 15:09

Studentii de la “Agronomie” vor beneficia de o reducere de 75% la biletele pentru evenimentele culturale

Articol de Victor Ilie

Studentii de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) vor beneficiaa de o reducere de 75% la evenimentele culturale din Iasi printr-un proiect european al universitatii incheiat in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Iasi si Ministerul Educatiei incepand din data de 1 aprilie.

Prin proiectul “Euro 26” 800 de studenti de la USAMV pot accesa carduri care le vor acorda aceasta reducere. Finantarea este obtinuta de “Agronomie” de la Comunitatea Europeana iar institutia de invatamint superior contribuie cu 10% la totalul de fonduri. “E un proiect foarte bun. Ar trebui sa multumim Casei de Cultura a Studentilor din Iasi si MECTS. Studentii nu si-ar permite sa mearga la piesele de teatru ale marilor actori cum ar fi, de pilda, Florin Piersic, la care biletul costa aproximativ 70 de lei. Cu reducerere de 75% vor putea multi dintre ei sa-si permita sa cumpere biletele de intrare. Asta e foarte bine”, a declarat Sergiu Olariu, reprezentantul studentilor de la Facultatea de Zootehnie. Desi astazi este ultima zi in care acestia isi mai pot ridica cardurile de la secretariatele facultatilor, doar jumatate dintre beneficiar au accesat proiectul.

     
Tag-uri:

Studentii de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) vor beneficiaa de o reducere de 75% la evenimentele culturale din Iasi printr-un proiect european al universitatii incheiat in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Iasi si Ministerul Educatiei incepand din data de 1 aprilie.

, Prin proiectul “Euro 26” 800 de studenti de la USAMV pot accesa carduri care le vor acorda aceasta reducere. Finantarea este obtinuta de “Agronomie” de la Comunitatea Europeana iar institutia de invatamint superior contribuie cu 10% la totalul de fonduri. “E un proiect foarte bun. Ar trebui sa multumim Casei de Cultura a Studentilor din Iasi si MECTS. Studentii nu si-ar permite sa mearga la piesele de teatru ale marilor actori cum ar fi, de pilda, Florin Piersic, la care biletul costa aproximativ 70 de lei. Cu reducerere de 75% vor putea multi dintre ei sa-si permita sa cumpere biletele de intrare. Asta e foarte bine”, a declarat Sergiu Olariu, reprezentantul studentilor de la Facultatea de Zootehnie. Desi astazi este ultima zi in care acestia isi mai pot ridica cardurile de la secretariatele facultatilor, doar jumatate dintre beneficiar au accesat proiectul.

" title="Stiri despre Prin proiectul “Euro 26” 800 de studenti de la USAMV pot accesa carduri care le vor acorda aceasta reducere. Finantarea este obtinuta de “Agronomie” de la Comunitatea Europeana iar institutia de invatamint superior contribuie cu 10% la totalul de fonduri. “E un proiect foarte bun. Ar trebui sa multumim Casei de Cultura a Studentilor din Iasi si MECTS. Studentii nu si-ar permite sa mearga la piesele de teatru ale marilor actori cum ar fi, de pilda, Florin Piersic, la care biletul costa aproximativ 70 de lei. Cu reducerere de 75% vor putea multi dintre ei sa-si permita sa cumpere biletele de intrare. Asta e foarte bine”, a declarat Sergiu Olariu, reprezentantul studentilor de la Facultatea de Zootehnie. Desi astazi este ultima zi in care acestia isi mai pot ridica cardurile de la secretariatele facultatilor, doar jumatate dintre beneficiar au accesat proiectul.

">Prin proiectul “Euro 26” 800 de studenti de la USAMV pot accesa carduri care le vor acorda aceasta reducere. Finantarea este obtinuta de “Agronomie” de la Comunitatea Europeana iar institutia de invatamint superior contribuie cu 10% la totalul de fonduri. “E un proiect foarte bun. Ar trebui sa multumim Casei de Cultura a Studentilor din Iasi si MECTS. Studentii nu si-ar permite sa mearga la piesele de teatru ale marilor actori cum ar fi, de pilda, Florin Piersic, la care biletul costa aproximativ 70 de lei. Cu reducerere de 75% vor putea multi dintre ei sa-si permita sa cumpere biletele de intrare. Asta e foarte bine”, a declarat Sergiu Olariu, reprezentantul studentilor de la Facultatea de Zootehnie. Desi astazi este ultima zi in care acestia isi mai pot ridica cardurile de la secretariatele facultatilor, doar jumatate dintre beneficiar au accesat proiectul.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii