A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720110712.7463.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studentii au sansa de a evalua calitatea educatiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
05-07-2013, ora 06:14

Studentii au sansa de a evalua calitatea educatiei

Articol de Alexandra Stefanescu

Uniunea Studentilor din Romania (USR) impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) organizeaza “Trainingul national pentru studentii evaluatori”. Trainingul se va desfasura in Bucuresti in perioada 11 - 14 iulie 2013 cu sprijinul Academiei de Studii Economice.

Scopul acestui training este instruirea unui numar de 30 de studenti in vederea participarii la evaluarile institutionale in universitatile din tara. USR sustine sporirea rolului studentilor in cadrul procesului de evaluare si de asigurare a calitatii educatiei, ceea ce reprezinta si unul dintre obiectivele strategice ale ARACIS.

Studentii se pot inscrie la training trimitand un e-mail la calitate@uniunea.ro pana la data 08 iulie 2013 cu urmatoarele date:

-Date de contact (nume, universitate, facultate, telefon, email);

-CV-ul in format Europass;

-Scrisoare de intentie.

Sunt eligibili toti studentii care doresc sa se alature, insa sunt incurajati sa aplice studentii reprezentanti sau care sunt implicati in activitatile de reprezentare. Mai multe detalii se pot gasi pe site-ul www.calitate.uniunea.ro

Uniunea Studentilor din Romania reprezinta, promoveaza si apara drepturile studentilor in raport cu actorii relevanti la nivel national, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Tineretului si Sportului, Parlamentul, Guvernul, Presedintia Romaniei. USR inglobeaza 84 de organizatii in 17 centre universitare.

Foto: commons.wikimedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii