ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-04-2013, ora 18:04

Studentii USAMV si-au desemnat master chef-ul

Articol de Madalina Irimia

Seminarul de gatit al studentilor de la Universitatea de Stinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi si-a desemnat Master chef-ul in persoana lui Florin Sadovei , student al Facultatii de Agricultura.

Din toate cele 14 de feluri de mancare gatite in cadrul competitiei studentesti, “medalionul de pui in sos gorgonzola si cartofi dulci in sos de soia si brocoli” a convins membrii juriului ca merita premiul cel mare, premiu ce a constat intr-un cuptor electric.

“Muschiulet de porc cu ciupercute cherry si sos de portocale”, “somon in crusta de alune de padure pe pat de rucola” si “somon pe pat de legume dulce-acrisoare” sunt doar caeva din delicatesele gatite de studenti in bucatariile Caminului A3.

Premiul doi a fost obtinut de catre Maria Miron si locul al III-lea de catre Dan Puiu, ambii de la Facultatea de Zootehnie. Participantii la eveniment au avut parte si de o degustare de vinuri si deserturi, de o lectie despre terapia condimentelor, dar si de o masa gustoasa pregatita de bucatarul Sanyi de la Laptaria lui Enache din Bucuresti.

Doar vremea nu a tinut cu noi, in rest totul a fost foarte bine si putem spune ca suntem pregatiti sa participam la competitii mult mai mari deoarece ne pricepem foarte bine. Le multumesc foarte mult colegilor mei de la Facultatea de Zootehnie care s-au implicat in organizare alaturi de Liga Studentilor USAMV”, a declarat Remus Gheorghita, responsabil de proiectul “Seminarul de gatit” editia a II-a.

     
Tag-uri: concurs, gatit, USAMV, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii