ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
07-03-2013, ora 16:00

Studenti UAIC premiati la Targul de Intreprinderi Simulate BELFAIR 2013

Articol de Alexandra Stefanescu

O echipa de 10 studenti si masteranzi ai Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, beneficiari ai proiectului "Acces real la piata muncii prin intreprinderea simulata" (POSDRU 63442), a obtinut prin intreprinderea simulata RIVIERE HOTEL premiul I la Targul de Intreprinderi simulate BELFAIR 2013.

Competitia a avut loc in perioada 28 februarie - 1 martie 2013, la Gent- Belgia.

In competitie au fost inscrise 104 firme virtuale din Belgia, Olanda, Italia, Franta, Canada si Romania.

Studentii ieseni au surprins prin modul original de prezentare a modelului de intreprindere simulata propus.

La targul BELFAIR au participat si studenti de la universitatile partenere din proiect: Universitatea "Ovidius" Constanta, Academia de Studii Economice si Universitatea de Vest Timisoara.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei retele integrate, inter-regionale, de intreprinderi simulate (IS) pentru dezvoltarea aptitudinilor profesionale si imbunatatirea insertiei pe piata muncii a absolventilor facultatilor de profil economic, pe baza unor parteneriate intre universitati si intreprinderi reale.

Echipa iesenilor a fost formata din studentii Ana Maria Trandafir, Bilivolschi Gabriela Ioana, Tomescu Roxana Ionela, Adochitei Ioana, Balteanu Bogdan, Gheta Nicoleta Roxana, Ursache Alexandru, Grigoras Elena, Moisii Ana, Partenie Ionut, coordonati de conf. univ. dr. Livia Baciu.

     
Tag-uri: studenti, UAIC, premiere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii