ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-08-2015, ora 08:10

Start oficial al renovarii Splaiului Stang Bahlui

Articol de Cristian Amariei
La inceputul saptamanii, viceprimarul cu atributii de primar Mihai Chirica a semnat ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare a Splaiului Stang Bahlui.

Proiectul reabilitarii Splaiului Stang al Bahluiului a fost adjudecat de catre firmele Victor Construct Botosani si Eky Sam Targu Frumos, acestea avand cea mai buna oferta financiara, de 18,2 milioane de lei. “Vom incepe din Tudor Vladimirescu spre Podu Ros pentru ca venirea studentilor sa ne prinda cu lucrarile cat mai avansate. in august si septembrie se va lucra intens in acea zona, apoi vom continua cu lucrarile spre Podul de Piatra, alte echipe urmand sa vina dinspre podul Sf. Ioan“, a declarat edilul.

Lucrarile constau in reabilitarea a cinci tronsoane de carosabil pe o lungime totala de 5,6 km, pe portiunea podul Sf. Ioan – bulevardul Metalurgiei – bulevardul Tudor Vladimirescu – Podu Ros – Podul de Piatra si o parte din bulevardul Mangeron.

Proiectul prevede amplasarea a 58 de banci si a 220 cosuri de gunoi, precum si reabilitarea trotuarelor. De asemenea, cablurile suspendate pe stalpi vor fi introduse intr-un canivou subteran pe o lungime de 10,2 km. Termenul de executie este de patru luni si jumatate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii