A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664776.1893.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Standul Judetului Iasi poate fi vizitat la Targul de Turism de la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2013, ora 18:04

Standul Judetului Iasi poate fi vizitat la Targul de Turism de la Palas

Articol de Madalina Irimia

Vizitatorii Targului de Turism de la Palas pot admira standul Judetului Iasi. Inaugurarea oficiala a acestuia a avut loc astazi, din conducerii Consiliului Judetean participand Vicepresedintele Victor CHIRILA.

Saptamana trecuta, la Bucuresti, a avut loc Targul de Turism al Romaniei. Consiliul Judetean a fost prezent pentru prima data cu un stand personalizat la cel mai important eveniment de profil din Romania. Standul nostru a fost foarte apreciat si de aceea ne-am gandit sa-l aducem si la Targul de la Palas. Am vrut ca toti iesenii sa poata sa-l admire. Vizitatorii vor putea gasi si doua sectiuni speciale, una dedicata Aeroportului International Iasi, si una dedicata comunelor iesene care au avut proiecte de promovare turistica”, a declarat Victor CHIRILA.

Lucian GRECU, Presedintele Asociatiei Patronale a Turismului Iesean (APTI), partenerul Consiliului Judetean in acest demers, a laudat standul Judetului Iasi si a multumit conducerii acestuia pentru buna colaborare.

Initiativa reprezentantilor Consiliului Judetean a fost oarecum surprinzatoare si dumnealor au vrut sa creeze o surpriza, dar odata prezentat a fost un mare succes. A fost cel mai frumos stand dintre toate standurile judetelor care au fost la Targul de la Romexpo. Acest lucru in comparatie cu judete cu traditie in a participa la astfel de evenimente reprezinta un mare succes. A fost o initiativa extraordinara a Presedintelui Consiliului Judetean, dl. Cristian ADOMNITEI, si ii multumim”, a declarat Lucian GRECU, Presedintele APTI.

Cu aceasta ocazie, Consiliul Judetean a organizat si o mini-tombola. Persoanele care vor completa un scurt chestionar cu privire la obiectivele turistice din Judetul Iasi vor putea castiga bilete la spectacolele Operei Romane Iasi, Teatrului National Iasi, Filarmonicii „Moldova” Iasi, Teatrului „Luceafarul”, precum si bilete de intrare la muzeele din subordinea Consiliului Judetean. Standul Judetului Iasi va putea fi vizitat pana in ultima zi a Targului, adica duminica, la ora 22.00.

     
Tag-uri: targ, CJ, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii