ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-06-2013, ora 09:03

“Spre o sanatate globala”, tema simpozionului de la Facultatea de Medicina Veterinara

Articol de Madalina Irimia

Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara„ Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va fi, timp de doua zile, in sarbatoare. In colaborare cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice, Centrul Universitar de Cercetari Medicale Veterinare, CIT – Agrotech Iasi, Asociatia Absolventilor de Medicina Veterinara din Iasi si Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania, Facultatea de Medicina Veterinara organizeaza, in perioada 13 - 14 iunie 2013, al 52- lea Simpozion stiintific „Spre o sanatate globala”.

Manifestarea cu participare internationala va reuni personalitati ale mediului academic si din cercetare, specialisti si practicieni. “Reuniunea de la aceasta manifestare stiintifica va contribui, in egala masura, atat la consolidarea relatiilor de colaborare dintre institutiile de invatamant, cercetare sau productie pe care le reprezenta invitatii, cat si la dezvoltarea cercetarii din domeniu”, a declarat prof. dr. Liviu Miron, decanul Facultatii de Medicina Veterinara.

Deschiderea manifestarilor, cu prezentarea lucrarilor in plen, va avea loc joi, 13 iunie , ora 10.00, in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii