ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2013, ora 12:01

Spectacolul ”Alimenteaza-te cu sanatate”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Salvati Copiii Filiala Iasi, in parteneriat cu Grupul de Firme PANIFCOM si Palas Mall Iasi, va invita la Spectacolul ”Alimenteaza-te cu sanatate” Editia a II-a, in data de 31 Mai ,in incinta Palas Mall, zona Atrium, incepand cu ora 11.00.

Spectacolul este organizat de copii pentru copii, urcand pe scena elevi din 17 institutii de invatamant prescolar, primar si gimnazial, din Judetul Iasi, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, 1 Iunie.

Multe momente vesele, scenete, cantece, dansuri traditional-populare dar si moderne, alaturi de cadouri surpriza, facepainting, baloane, vor antrena, timp de 3 ore, copiii si parintii, alaturi de cadre didactice, la distractie, zambet si voie buna.

Actiunea are loc in cadrul Proiectului „Alimenteaza-te cu sanatate”, ce isi propune promovarea alimentatiei sanatoase si a miscarii fizice in randul copiilor - drept fundamental al copilului pentru prevenirea sedentarismului, a obezitatii si a bolilor cronice in randul acestora, lansat in luna iulie 2012 de Salvati Copiii Filiala Iasi, in parteneriat cu PANIFCOM.

     
Tag-uri: copii, sanatate, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii