A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672901.9679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol la Ateneu: „Frumos este in #septembrie la @Venetia”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
03-11-2015, ora 10:42

Spectacol la Ateneu: „Frumos este in #septembrie la @Venetia”

Articol de Cristian Amariei
Ateneul Tatarasi invita publicul duminica, 8 noiembrie 2015, de la ora 19.00, la o alta reprezentatie a spectacolului de teatru „Frumos este in #septembrie la @Venetia”, de Teodor Mazilu, regia si scenografia Adrian Tamas.

Din distributie fac parte Ana Hegyi, Beatrice Volbea, Catalin Cucu, Arun Cotic. Coregrafia este semnata de Beatrice Volbea, videoconceptul apartine Ioanei Bodale si Andrei Cozlav, iar grafica afisului Ioanei Bodale.

„Un tanar si o tanara se cunosc si se plac in Venetia italiana. Peste douazeci de ani ei sunt deja maturi, ei sunt deja un cuplu de succes, rodat, si isi rememoreaza uneori trecutul incarcat de reprosuri in apropierea lacului Venetia din Iasi. La fel ca orice sistem de obiecte fizice, un cuplu isi are entropia lui implicita. Idila tinerilor putin snobi, putin sfertodocti din Frumos este in septembrie la Venetia isi consuma ritualic sfarsitul plin de compromisuri in Inundatia, o avalansa a bunurilor materiale care anesteziaza orice farama de umanitate. Timpul erodeaza asemenea apei din pesteri: incet-incet un inceput de poveste de iubire se metamorfozeaza intr-un cosmar care ii hraneste cu intuneric pe cei doi protagonisti. Procesul de alienare dintre Olga si Emil se desfasoara totusi in salturi si hopuri de replici comice in care cei doi isi disputa intaietatea in orice, de la arta pana la compromisurile consumerismului. Pentru ca a fi capabil de compromisuri inseamna a iubi viata”, declara regizorul Adrian Tamas.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii