A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831860.4803.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol de volei juvenil in Sala Penicilina din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
14-12-2012, ora 11:45

Spectacol de volei juvenil in Sala Penicilina din Iasi

Articol de Cristian Amariei

In Seria A din Divizia feminina de sperante, vineri si sambata, pe 14 si 15 decembrie, arena ieseana va gazdui turneul cu nr. 2 din prima faza a competitiei, cu participarea a patru echipe din zona Moldovei.

Tinerele jucatoare de volei cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani se intrec la nivel national in Divizia sperante, structurata in competitia feminina pe 14 serii, de la A la O.

In prima faza a competitiei, dupa primul turneu defasurat la Piatra Neamt, clasamentul in Seria A se prezinta astfel: 1. CSS Pro Volei Botosani – 3 victorii; 2. CSS Bacau – 2 victorii; 3. LPS Piatra Neamt – 1 victorie; 4. CSS Unirea I Iasi – 0 victorii, iar CSS Unirea II Iasi nu a jucat, deoarece la fiecare turneu o formatie sta.

Turneul cu nr. 2 din grupa A este programat in zilele de 14 si 15 decembrie, in Sala Penicilina din Iasi, acolo unde LPS Piatra Neamt nu participa, din motivele mentionate anterior.

Vineri, in prima etapa, incepand cu ora 9.00, sunt programate partidele CSS Bacau – CSS Unirea II Iasi si CSS Unirea I Iasi – CSS Pro Volei Botosani. Dupa-amiaza, a doua etapa va debuta la ora 16.00, iar sambata dimineata, de la ora 9.30, se va juca etapa cu nr. 3.

Cele doua echipe iesene participante la competitie vor prezenta urmatoarele loturi de jucatoare:

- CSS Unirea I Iasi (jucatoare nascute in 1998): Bianca Ungureanu, Alexandra Cohai, Adelina Teodorescu, Alexandra Cosma, Raluca Nemesniciuc, Malina Surubaru, Ruxandra Prisacariu, Stefana Berijan, Ana Cosuta, Cosmina Constantinescu, Ecaterina Cobzaru, Simona Carmaciu. Antrenor: Daniela Ciausu.

- CSS Unirea II Iasi (jucatoare nascute in 1999-2000): Alina Bazga, Bianca Toma, Bianca Ichim, Raluca Temes, Raluca Cojocaru, Ioana Pelin, Iulia Harip, Alexandra Cobzac, Ioana Turcanu, Elena Tabaranu, Adriana Dodu, Gabriela Pintilie. Antrenor: Carmen Sindilariu (fosta mare jucatoare a Penicilinei Iasi in anii din urma – Carmen Cuejdeanu).

In continuare, antrenoarea Carmen Cuejdeanu-Sindilariu ne-a declarat: “Eu conduc cea mai tanara echipa de volei de la CSS Unirea Iasi in aceasta competitie a sperantelor si vreau sa fac performanta cu fetele mele inca de la aceasta varsta. Vreau ca multe dintre ele sa aiba norocul meu si sa joace in cariera volei de mare performanta la echipele de top din Romania. Turneul din Sala Penicilina, de vineri si sambata, va fi un turneu dificil pentru noi, dar vom lupta pentru victorie in fiecare meci !”.

In final, Sergiu Ichim, unul dintre sustinatorii voleiului juvenil de la CSS Unirea Iasi, tatal tinerei jucatoare Bianca Ichim si unul dintre fondatorii ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi, alaturi de binecunoscutul sef de galerie Sergiu Melinte si alti iubitori ai sportului) ne-a mai spus:

Bine ar fi ca oamenii care iubesc sportul si il pot sustine sa ajute cat de cat si echipele de sperante de la CSS Unirea Iasi, acolo unde se formeaza viitoarele jucatoare de volei de la Penicilina Iasi. Noi nu vrem bani, dar macar un rand de echipament pentru echipele noastre ne-ar fi de mare ajutor. La formatia din Botosani se poate acest lucru, de ce nu s-ar putea si la CSS Unirea Iasi...”.

Urmatoarele doua turnee din Seria A sunt programate in perioadele 25-26.01.2013 si 01-02.03.2013. In faza semifinala vor ajunge apoi primele trei echipe din Seria A.

Sa mai mentionam ca in cadrul Diviziei A 2 Est de volei pentru senioare, la solicitarea oaspetelor, meciul din etapa XI-a, Penicilina Iasi – Concordia Chiajna s-a amanat pentru ziua de joi, 20 decembrie 2012, dupa cum ne-a comunicat astazi presedintele gruparii moldave, Vasile Stanga.

     
Tag-uri: volei, Iasi, competitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (4)  
johhnyFox,  13.07.2017 10:14

r9fos3004jlqgam1z1 google google gvxx7qpxh92bd1upf9

   
johhnyFox,  11.07.2017 23:34

g7bsyan996itxnftej google google p8ts8m3iaufj7t5jir

   
JerryKah,  03.07.2017 06:38

ieslkhjocsxuov733l google google tzx0i9ppsji7yc8hye

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii