A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720106427.7956.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Specialisti de renume din domeniul zootehnic se intalnesc la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-04-2012, ora 05:09

Specialisti de renume din domeniul zootehnic se intalnesc la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza a 55-a editie a Simpozionului stiintific international “Zootehnia moderna, factor al dezvoltarii durabile”, care se va desfasura in zilele de 26 - 27 aprilie.

Manifestarea, devenita deja traditie, reuneste la fiecare editie personalitati marcante ale mediului academic si din cercetare, precum si specialisti si practicieni. Pentru editia din acest an, si-au anuntat prezenta peste 200 de specialisti din Germania, Marea Britanie, Cipru, Turcia, Indonezia, Egipt, Macedonia, Iran, Portugalia, Lituania, Letonia, Austria, Serbia, Italia, Franta, Republica Moldova, Ungaria si Romania.

Simpozionul constituie un bun prilej pentru promovarea celor mai noi realizari in domeniu, stimularea creativitatii, dezvoltarea parteneriatelor in vederea realizarii proiectelor si programelor europene.

Deschiderea Simpozionului va avea loc joi, 26 aprilie, ora 09.30 in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, simpozion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii