ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
24-04-2013, ora 05:35

Specialisti de renume din domeniul zootehnic se intalnesc la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Consiliul Facultatii de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza, in perioada 25 – 26 aprilie 2013, simpozionul stiintific "ZOOTEHNIA MODERNA - STRATEGII, OPORTUNITATI SI PERFORMANTE EUROPENE", eveniment aflat la cea de a 56 - a editie.

Simpozionul constituie un bun prilej de promovarea a celor mai noi realizari in domeniul tematicii abordate, de stimulare a creativitatii inovatoare si de dezvoltare a parteneriatelor in vederea realizarii proiectelor de cercetare stiintifica din cadrul programelor nationale si europene.

In cadrul acestei manifestari stiintifice, de traditie si cu participare internationala, vor fi abordate probleme de actualitate din domeniul cresterii animalelor, structurate pe cinci sectiuni: Fiziologie, Reproductie si Ameliorare genetica, Baza furajera, Nutritie si alimentatie, Tehnologii de crestere a animalelor, Procesarea productiilor animale si siguranta alimentara si Acvacultura.

Deschiderea lucrarilor va avea loc joi, 25 aprilie 2013, ora 10:00, in Aula Magna "Haralamb Vasiliu" a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, simpozion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii