ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-02-2016, ora 11:33

Spargatori de locuinte depistati de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
Pe 22 februarie, politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat si adus la cercetari pe G. Alexandru, de 22 ani, din comuna Costuleni si P. Constantin, stabilind ca acestia sunt prezumtivii autori a mai multor furturi din locuinta comise pe raza municipiului Iasi, prin fortarea si escaladarea geamurilor (savarsite impreuna cu S. Cristian, de 22 ani, din Iasi, arestat din data de 20 februarie a.c.

In sarcina lor au fost probate 4 furturi de acest gen, comise in luna februarie a.c., sustragand bunuri in valoare de circa 13.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat partial.

Cei doi sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si complicitate la furt calificat si au fost retinuti pentru 24 ore, fiind introdusi in arestul IPJ Iasi. Astazi, 23 februarie, vor fi condusi la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerea de arestare preventiva.

Referitor la S. Cristian, de 22 de ani, din Iasi acesta este arestat pentru 30 de zile din data de 20 februarie a.c., pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie. In seara zilei de 18 februarie a.c., dupa ce a intrat intr-o locuinta pentru a sustrage bunuri, a fost suprins de proprietar si pentru a-si asigura scaparea a folosit acte de violenta. A fost identificat si depistat de politisti in perioada imediat urmatoare.

Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a grupului de mai sus existand indicii ca sunt prezumtivi autori si a altor infractiuni de furt din locuinte comise pe raza municipiului Iasi in perioada ianuarie- februarie 2016.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii