ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
07-05-2013, ora 14:12

Sorin Cirtu: “Remiza e buna mai mult pentru celelalte echipe din subsol decat pentru noi si Concordia”

Articol de Cristian Amariei

Meciul dintre Concordia si CSMS Iasi, modest in realizari tehnice si faze de poarta, a avut si momente de joc alert, dar haotic, niciuna dintre cele 2 echipe nereusind sa '"lege" jocul, iar golurile aparand mai mult intamplator.

Prima repriza a inceput in nota de dominare teritoriala a gazdelor, fara emotii insa pentru Irimia, primul sut "cadrat" aparand la poarta cealalta, in min. 25, autor Onofras. In min. 33, Patulea ia o actiune pe cont propriu, reuseste sa ramana in posesie desi fusese atacat de 2 adversari, insa finalizeaza slab, cu un sut exact in bratele lui Nita.

Cu 8 minute inainte de pauza, intrarea imprudenta a lui Onofras asupra lui Bambara, in marginea careului, este sanctionata imediat de "intransigentul" Al. Tudor. Penalty-ul rezultat este transformat de Purece, gazdele intrand in avantaj la cabine.

La prima faza a partii secunde, Iasiul egaleaza. Mingea centrata de Tiganasu, din lovitura libera, este scapata in fata de Nita, iar Moutinho profita de cadoul facut inscriind din apropiere, 1-1. La fel ca in prima repriza, gazdele au avut mai mult posesia, dar ocaziile mari au fost ratate de CSMS Iasi. In min. 73, centrarea lui Ciucur de pe partea stanga este reluata, cu capul, de Patulea in bara portii ilfovenilor. Doar 2 minute mai tarziu, acelasi Patulea finalizeaza o actiune de contraatac cu un sut plasat, respins de Nita.

Momentul decisiv al meciului s-a produs in ultimul minut de joc. Centralul Al. Tudor incurca sporturile si ii permite lui Ghionea sa voleibaleze mingea in propriul careu, blocand lovitura de cap a lui Patulea.

Desi la ultimul corner al partidei gazdele au urcat si cu portarul in atac, rezultatul a ramas neschimbat, si, foarte probabil, viciat de greseala de arbitraj din min. 90.

Sorin Cirtu: “Joc decis in urma unor cadouri facute de ambele echipe. Remiza e buna mai mult pentru celelalte echipe din subsol decat pentru noi si Concordia. Doar la starea de spirit ne putem gandi, ne poate da ceva sperante pentru viitor. Daca a fost penalty in minutul 90, se pot pune intrebari multe. Pe Onofras l-am schimbat pentru ca l-am simtit afectat dupa gafa facuta, sigur ar fi fost marcat in repriza a doua. El ramane insa un jucator de baza. Ca atitudine, n-am ce sa le reprosez jucatorilor. Au jucat bine, am avut ocazii, Patulea a avut o bara si inca o ratare. Joi, Astra e favorita, are valoare mai mare si doua zile de odihna in plus, dar ne vom lupta”.

Chiajna: Nita - Savin (’90 - Novac), Leca, Ghionea, Bambara - S. Pana, Ispir - Serediuc, Purece, Cosereanu (’59 - Popovici) – Wellington.

Antrenor: llie Stan.

CSMS Iasi: Irimia – Mitic, Tincu, Avramia, Tiganasu – Milea, Cl. Tudor ('74 - Semenenko) - Onofras (' 46 - Cl. Ionescu), Moutinho, Ciucur ('84 - Badic) – Patulea.

Antrenor: Sorin Cirtu.

Urmatorul meci pentru CSMS Iasi va fi joi, 9 mai, de la ora 19:00, in Copou, impotriva Astrei Giurgiu.

Foto: ftr.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii