A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680127.5689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Soferi indisciplinati in trafic, sanctionati de Politia Locala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2016, ora 08:11

Soferi indisciplinati in trafic, sanctionati de Politia Locala

Articol de Cristian Amariei
Inceputul de saptamana a consemnat o noua serie de actiuni intreprinse de catre agentii Politiei Locale in vederea mentinerii linistii si ordinei publice, dar si a fluidizarii traficului rutier. Astfel, pe 15 februarie 2016, intre orele 10:00 – 12:00 si 17:30 – 20:00, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au desfasurat actiuni pentru identificarea si sanctionarea conducatorilor auto care stationeaza neregulamentar in statiile R.A.T.P., fapt ce obliga mijloacele de transport in comun sa blocheze o banda de circulatie.

In acest sens, pe parcursul actiunilor desfasurate, 31 de conducatori auto au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 4.830 lei si 62 de puncte penalizare. Spre exemplu, un iesean a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 210 lei si doua puncte penalizare, conform OUG nr. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, intrucat si-a oprit neregulamentar autoturismul in statia mijloacelor de transport public in comun situata pe bulevardul Alexandru cel Bun.

In alta ordine de idei, pe 15 februarie 2016, in jurul orelor 12:00, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona centrala au actionat pentru dispunerea masurilor legale fata de persoanele care comercializau tigarete in zona Tg. Cucu. In acel moment, persoanele in cauza au devenit agresive atat verbal cat si fizic fata de politistii locali, motiv pentru care lucratorii institutiei au facut uz de arma in plan vertical. La fata locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Sectiei a III-a Politie pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale. In acest sens, pe numele agresorilor s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de ultraj.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Tag-uri: iasi, soferi, amenzi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii