ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-07-2013, ora 16:55

Soferi depistati in trafic conducand fara sa detina documente legale

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera ieseni au depistat in trafic, doi barbati care nu au detieau documente legale pentru autoturismele pe care le conduceau.

In data de 1 iulie, in jurul orei 09.00, politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Bivolari/I.T.P.F. Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control pe DN 24C, pe raza localitatii de frontiera Trifesti, un autoturism marca Ford Transit, inmatriculat in Marea Britanie, condus de cetateanul roman Ion R., in varsta de 20 de ani. Cateva ore mai tarziu politisti de frontiera din cadrul aceluiasi sector, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic pentru control pe DN 24C, un autoturism marca Kia, condus de cetateanul roman Silviu L., in varsta de 44 de ani. In primul caz politistii de frontiera au stabilit ca autoturismul are inspectia tehnica periodica expirata si nu are incheiata asigurarea auto obligatorie, iar in cel de al doilea au constatat faptul ca soferul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce”, anunta IJPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit dosare penale lui Ion R. sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in al stat, care nu are drept de circulatie in Romania si Silviu L. sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Foto: tribuna.md

     
Tag-uri: politie, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii