A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719987098.6736.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer prins la Vama Sculeni cu documente false
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2014, ora 14:03

Sofer prins la Vama Sculeni cu documente false

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala pe numele unui tanar, care a prezentat la controlul de frontiera doua documente falsificate pentru autoturismul pe care il conducea.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman A.G., in varsta de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes E 270 CDI, inmatriculat in Bulgaria.

Potrivit ITPF Iasi, „La solicitarea lucratorilor nostri tanarul a prezentat certificatul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice si asigurarea tip Carte Verde pentru autoturismul pe care il conducea. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca atat certificatul cat si asigurarea sunt falsificate.

In legatura cu cele constatate tanarul a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana din municipiul Bucuresti si nu are cunostinta despre faptul ca documentele prezentate la control sunt falsificate.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals, fals material in inscrisuri oficiale si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in Romania.

     
Tag-uri: iasi, sculeni, acte false,
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii