A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176764.2951.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer fara permis de conducere corespunzator depistat de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-11-2014, ora 13:33

Sofer fara permis de conducere corespunzator depistat de politistii de frontiera ieseni

Articol de Ana-Maria Onofrei
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni – ITPF Iasi au intocmit dosar penal unui tanar din Republica Moldova care conducea un ansamblu auto fara a avea acest drept.

La sfarsitul saptamanii trecute pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni a oprit in trafic, in localitatea de frontiera Gorban, un ansamblu auto format dintr-un autovehicul marca Mercedes Benz si o remorca cu care transporta, pe platforma, un autoturism marca Peugeot 1C, inmatriculat in judetul Vaslui, condus de cetateanul din Republica Moldova Igor C., in varsta de 26 ani.

La solicitarea lucratorilor nostri barbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoria B. Pentru conducerea ansamblului auto persoana in cauza trebuia sa detina un permis de conducere pentru categoria BE.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului dosar pentru savarsirea infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.”

Foto: pressalert.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii