A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662242.3879.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer din Iasi, retinut de politisti dupa ce a refuzat testarea cu etilotestul. Tanarul a fost prins conducand fara permis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-12-2015, ora 12:35

Sofer din Iasi, retinut de politisti dupa ce a refuzat testarea cu etilotestul. Tanarul a fost prins conducand fara permis

Articol de Madalina Irimia
Politistii ieseni efectueaza cercetari fata de un sofer care a fost depistat conducand un autoturism pe drumul public fara a detine permis de conducere si pentru refuz de recoltare probe biologice. Acesta a fost retinut.

Pe 13 decembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi –Biroul Rutier Iasi au depistat un tanar de 28 ani, din Iasi, care conducea pe strada Palat, din Iasi, fara a poseda permis de conducere. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest.

Politistii au efectuat semnal regulamentar de oprire soferului respectivului auto, intrucat a incalcat semnificatia unui indicator rutier. Acesta si-a continuat deplasarea, motiv pentru care a fost blocat in trafic. soferul a fost imobilizat deoarece a incercat sa fuga.

In urma probatoriului administrat in cauza, politistii ieseni au luat masura retinerii pentru 24 de ore a conducatorului auto, care a fost introdus in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru pentru „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, iar cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii faptelor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii