A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865462.2592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer de 19 ani cercetat pentru comiterea a cinci infractiuni rutiere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-05-2013, ora 16:28

Sofer de 19 ani cercetat pentru comiterea a cinci infractiuni rutiere

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 11 mai, in jurul orei 10:00, politistii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca in jurul orei 05:00, la iesirea din municipiul Iasi, a avut loc un accident rutier cu o victima, iar soferul a parasit locul accidentului.

In urma verificarilor efectuate de politisti, la scurt timp a fost identificat V. Liviu, de 19 ani, din judetul Neamt, care, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 24, in afara localitatii, pe fondul lipsei abilitatilor de a conduce, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat pe partea carosabila. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui minor de 14 ani, din Iasi, pasager in autoturism, pe care soferul l-a condus la domiciliu.

Dupa producerea accidentului, suspectul a parasit locul faptei, abandonand autoturismul, despre care politistii au stabilit ca a fost furat.

Soferul a fost identificat la ora 10:45, iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur in aer expirat.

Totodata, s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Suspectul a fost retinut de politisti, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Instanta a dispus masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara pe o durata de 30 zile.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de “furt calificat”, ”conducerea unui autoturism fara permis de conducere”, ”parasirea locului accidentului ca urmare a savarsirii unei infractiuni”, ”vatamare corporala din culpa” si “conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice”.

Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii infractiunilor si luarii masurilor legale ce se impun.

Foto: ftr.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii