A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665119.3507.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer beat la volanul unui autoturism cu numere expirate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2013, ora 12:40

Sofer beat la volanul unui autoturism cu numere expirate

Articol de Madalina Irimia

In urma unui control in trafic politistii ieseni au depistat un barbat care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si era la volanul unui autoturism cu numere de inmatriculare expirate.

Politistii rutieri au oprit sambata pentru control pe soferul unui autoturism de 26 de ani, din comuna Costuleni, judetul Iasi, ce se deplasa pe o strada de pe raza comunei Costuleni. In urma verificarilor, s-a stabilit ca placutele cu numar provizoriu de inmatriculare montate la autoturism erau expirate.mDe asemenea, intrucat emana halena alcoolica, a fost testat alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: impactingorj.com

     
Tag-uri: sofer, politie, alcool, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii